Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2011. November 05. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Németh Kristóf nem erről az életről álmodott

Németh Kristóf nem erről az életről álmodott

Németh Kristóf alig pár hete éli az elvált férfiak életét, bár volt feleségével már másfél éve nem élnek egy fedél alatt. A színész nem erről az életről álmodott, amikor évekkel korábban kimondta az igent.

- Az elmúlt másfél évben számtalan nem várt, és vicces helyzetet teremtett az, hogy a fiammal gyakorlatilag ketten maradtunk a mindennapokban. Előkerültek a nagymamám receptes könyvei, és bizony érdekes volt, amikor először nyújtottam tésztát, hogy a régen feledésbe merült Ferdinánd-tekercset megsüssem. A háztartási feladatok azonban végül az életem szerves részévé váltak, és a korábban kicsit szétszórt énem egyszerűen átváltott valamiféle megmagyarázhatatlan pedantériává - meséli a Star magazinnak Németh Kristóf.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.