Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 28. 15:20, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Mucsi Zoltán Munkaügyes karakterével indul új sorozat - VIDEÓVAL

Mucsi Zoltán Munkaügyes karakterével indul új sorozat - VIDEÓVAL

Tóth Jánosról, a Munkaügyek című sorozat egyik főhőséről szóló, 52 epizódból álló új sorozatot indít március 9-től a Duna televízióban a közmédia.

Az MTVA és a Megafilm Service közös, epizódonként 26 perces produkciója a Munkaügyek sorozatból jól ismert, Mucsi Zoltán által alakított Tóth János életét mutatja be.

Tóth János, miután kirúgják a munkahelyéről és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), kénytelen 55 évesen új életet kezdeni. Elhagyja a családi fészket és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal (Csémy Balázs). Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás útján.

Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél, de helyzetükön nem könnyít a felbukkanó takarítónő, Valika (Bozó Andi) és lobbanékony lánya, Szilvi (Rujder Vivien) vagy a kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal (Szabó Simon) sem.

"A Tóth János nem egy felhőtlenül vidám, könnyed sorozat lesz" - hangsúlyozta Kovács András Péter humorista, a sorozat egyik forgatókönyvírója a produkció keddi nyilvános forgatási napján. Hozzátette: az új sorozat arról szól, hogy egy ötvenöt éves ember - miután minden téren kihúztak a talajt a lába alól - miként képes újra talpra állni.

Felidézte, hogy Tóth János karaktere kezdetben egy szorongó, kicsinyes és korrupt, a rasszizmust és homofóbiát sajátos módon kezelő emberé volt. "Később Mucsi Zoltán olyan életet adott ennek a karakternek, annyi plusz színnel töltötte meg, hogy amikor felmerült, hogy készítsünk egy új sorozatot, amely a Munkaügyes filmben szereplő karakterek életébe enged bepillantást, akkor nem volt kérdés, hogy erre Tóth János karaktere, Mucsi Zoltán lesz a legalkalmasabb" - hangsúlyozta.

A sorozat vezető rendezője a Csak színház és más semmi első szériájából ismert Nagypál Orsi, az alkotás másik rendezője Lakos Nóra.

Nagypál Orsi elmondta, hogy szeptember eleje óta heti váltásban zajlanak a fogatások.

Hozzátette: az, hogy a sorozat azonos stílusban marad, egyrészt Márton Balázs vezető operatőr miatt garantált, de a színészek miatt is, akik nagyon jól ismerik karaktereiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.