Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2012. Április 23. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Majka nemrégiben a Facebookon tette közzé legújabb videóját, és egy igen figyelemreméltó felhívásban felajánlotta, hogy ha elegen nézik meg az új klipjét, hálából párja, Dundika levetkőzik.

A klipet falják, Dundikán azonban még mindig ott a textil.

- Ezt csak poénnak szánta, azonban először nem derültem rajta olyan jót. Aztán azt mondtam Petinek, hogy vetkőzzön ő is, akkor én is vállalom a dolgot - ismertette Dundika a furfangos tervét. - Ha jobban átgondoljuk, az már amúgy sem téma, hogy én levetkőzöm, hiszen abból éltem, de ha ő is ledobja a ruháit, az lehet, hogy sokakat érdekelne - tette hozzá nevetve Hajni.

- Már engem is láthattak meztelenül az emberek és nem hinném, hogy azóta sokat változtam volna. Mindenem ugyanakkora, de ha Hajni megkérne rá, lehet, hogy levetkőznék - mondta humorizálva Majka az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.