Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 04. 07:19, péntek | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

MLSZ: egyelőre csak hét klub kapta meg a licencet a következő szezonra

MLSZ: egyelőre csak hét klub kapta meg a licencet a következő szezonra

Az Elsőfokú Licencadó Bizottság idén első alkalommal május 3-án tárgyalta a 2012–13-as bajnoki szezonra vonatkozó NB I-es és NB II-es licenckérelmeket – adta hírül a Magyar labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

A testület NB I-es indulásra is jogosító UEFA-licencet hagyott jóvá a Budapest Honvéd, a Videoton FC, a Győri ETO, a Paks és az MTK Budapest számára. NB I-es licencet kapott a Siófok és a Kaposvári Rákóczi – olvasható az mlsz.hu-n.

Hét sportszervezet kapta meg a másodosztályban való indulásra jogosító engedélyt, a Budaörs, az Ajka, a Kozármisleny, a Tatabánya, a Szigetszentmiklós, a REAC és az Újbuda.

A többi kérelmezőnek, hiánypótlás keretében, május 11-ig kell teljesítenie a Bizottság által előírt feltételeket.

mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.