Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 27. 19:31, kedd | PR
Forrás: infobicske;szerző és fotó: Hné Hajni

Minden, ami Divat.

Minden, ami Divat.

Bemutatjuk Daniel női-férfi és Zsófi baba- és gyermekruházatot.

Egy nagyon dizájnos üzlet, Bicske szívében, ahol a buszok megállnak, ahonnan mindenki hazaindul, vagy munkába, vagy iskolába. Mindenkinek ismerős, hiszen szinte minden nap elsétál mellette. Daniel divat (Zsófi baba-és gyermekruházat). Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak, nőknek, férfiaknak, mindenkinek.

Nem sokkal zárás előtt érkeztem az üzletbe. Az ajtó tárva volt, mert a bent lévők éppen nézelődtek. Egy picike kis lányka huncut arccal rohant elém, nagymamája pedig szorosan a nyomában, nehogy hirtelen kiszaladjon az utcára. Nem bírtam megállni, hogy ne csináljak egy fotót. Zsófi baba huncutul a kamerába nézett, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy fotózni akarják, úgy állt modellt nekem. A képek önmagukért beszélnek.

Tolnai Zsófi (14 hónapos)

Icu kedvesen köszöntött, és türelmemet kérte. Természetesen. Én nem akadályozok senkit a munkában, főleg a vásárlásban. De azért Zsófi baba anyukájához intézek egy pár kérdést, hátha kapok választ! Persze hogy kapok. Kérdezem, szeretnek-e itt vásárolni, és ha igen, minek köszönhető ez?
- Olyan minőségű termékeket kapok itt, amire egy bébinek, vagy gyermeknek szüksége van. Mert tudom, hogy ha Zsófira adom a kis body-t, nem pattog ki, és a ruha egy mosás után nem nyúlik felnőtt méretűvé. Ha bővül a család, vagy a baráti kör, akkor tovább tudom őket adni, ajándékozni. Egy anya általában hosszútávra tervez. Nem szeretek rohangálni. Itt megkapok mindent. És az is jó, ha valamit nem tudok biztosra, itt segítenek. Mert itt mindenki tudja, ha ránéznek kislányomra, mekkora cipőre van szükségünk, néha jobban, mint én. És nagyon figyelnek, segítenek, hogy megtaláljuk mindenben a számára megfelelőt. Na és persze aranyosak is.- zárja le véleményét mosolyogva Szabó Zsuzsanna, a büszke édesanya.

A vásárlásnak vége. Picinyke Zsófi anyujába, és mamájába kapaszkodva haza indul, mi pedig Icuval folytatjuk a beszélgetést. Megkérem, meséljem nekem a kezdetekről, és a jelenükről is. Hiszen ezért jöttem. Hogy bemutassuk az üzletet.
- 1994-ben nyitottuk meg az üzletet; először férfi, majd női, később gyermekruházati termékekkel kiegészítve. Bébi és gyermekruháink a legjobb alapanyagokból, kizárólag magyar készítőktől származnak. Felnőtt kínálatunkban 90%-os a magyar és 10%-os az import termékek aránya. 1998-tól vagyunk a Budmill Inc. Hungary kizárólagos forgalmazói, kiegészítve kínálatunkat egy sportos, igényes, kényelmes utcai viselettel. Termékeink minőségével, széles választékával és vásárlóink megbecsülésével szeretnénk Bicske és környéke látószögében maradni.

Kérdéseim tárháza millióval gazdagodhatna még, de a legegyszerűbb megoldás, ha önökre bízom az érdeklődés jogát, és biztosan állíthatom, elégedett válaszokkal gazdagodhatnak.
Az üzletről részletes információt (termékek, kapcsolat, képek, nyitva tartás, akciók) cégregiszterünkben találnak.
http://www.infobicske.hu/ceg_profil/permalink:daniel-zsofi-divat-szecsi-ervinne-20120326112052/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.