Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2012. Április 11. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Sokak szerint Damu Roland - színlelt - szívbetegségével csak az utolsó szalmaszálat akarja megragadni, hogy elkerülje a börtönt, ahol bűncselekménye jellege miatt nagyon nehéz idők várhatnak rá.

Ügyvédje, dr. Ruttner György ezt határozottan cáfolja.

- Arról szó nincs, hogy ügyfelem csak a börtönbüntetést szeretné elkerülni. Damu Rolandot nagyon megviselte, hogy ártatlanul börtönbüntetésre ítélték. Az utóbbi hónapokban is sokat szorongott, rengeteget aggódott a per kimenetele miatt. Nyilvánvaló, hogy ez a hosszú hónapok óta tartó stressz is óriási szerepet játszott abban, hogy az egészsége megrendült - hangsúlyozza dr. Ruttner György, aki szerint, ha kiderül a színész súlyos szívbetegsége, abban a pillanatban kérvényezni fogja a büntetésének elhalasztását.

A Kiskegyed információi szerint, ha egy börtönbüntetésre ítélt embernél súlyos betegséget diagnosztizálnak, igazságügyi orvos szakértő dönt arról, hogy az elítélt egészségi állapota lehetővé teszi-e a börtönbüntetés megkezdését, avagy sem. Mint ismeretes, Zalatnay Sarolta is bemutatott olyan orvosi leleteket, amelyek igazolták, hogy méhnyakrákban szenved. Ennek ellenére meg kellett kezdenie börtönbüntetését, és két évvel később sem a betegség, hanem jó magaviselete miatt engedték ki.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.