Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Május 11. 21:07, szombat | Helyi
Forrás: http://bicske.blog.hu

Megkezdődött a térfigyelő kamerák beüzemelése

Megkezdődött a térfigyelő kamerák beüzemelése

Elsőként ad hírt arról a térfigyelő-rendszert kiépülését évek óta szorgalmazó bicske.info/Bicskei Szó, hogy hivatalosan meg nem erősített információnk szerint végre megkezdődött a térfigyelő rendszer beüzemelése.

Ezzel kapcsolatos sajtóesemény várható még szeptemberben. Legjobb tudomásunk szerint kb. tucatnyi kiváló minőségű térfigyelő kamera kerül a helyére. Ennek a lakossági ötletből elindult rendőri munkát segítő, közbiztonságunkat szolgáló városfejlesztésnek a felhasználói tapasztalatok szerint nagy jelentősége lehet a bűncselekmények visszaszorításában.

A kiváló minőség azt jelenti, hogy jól kivehető részleteket nyújtó képeket készítenek a berendezések, amelyek alapján meghatározó, filmfelvétellel dokumentált információkat lehet felhasználni mind a közbiztonság, mind közlekedés biztonság javítása érdekében. Városunk kapuinál általuk a kimenő és bemenő forgalom rögzíthető, természetesen a főtér, a Prohászka Bogya sarok és több más forgalmas pont is benne van a szórásban. Valószínűleg a továbbiakban fejleszteni, erősíteni kell a térfigyelő hálózatot a jobban érvényesülő hatékonyság érdekében.

Ha az utóbbi idők bűnözői felbátorodására gondolunk, ennek a lépésnek (már jó pár éve) nagyon itt volt az ideje Bicskén. Heteken belül végre részletek jelennek meg ebben a témában a Bicskei Szó hírei között is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt