Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. December 25. 19:18, vasárnap | Bulvár
Forrás: szerzö: Hné Hajni, forrás:m1,google(kép)

Meghalt Mary Zsuzsi

Meghalt Mary Zsuzsi

Elhunyt táncdalénekesnőnk,Mary Zsuzsi.Feltehetőleg öngyilkos lett.

Hatvannégy éves korában meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárta – közölte Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Klapka György üzletember később megerősítette, hogy Mary Zsuzsi önkezével vetett véget életének. Elmondta: felesége szenteste végzett magával, ám holttestére ma reggel hét órakor leltek.

Mary Zsuzsi 1947-ben született. 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott.

Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg, 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.

Mary Zsuzsi számtalan tévés fellépéseiben optimistán,és örömmel mesélt családjáról.Köztudott többször próbált véget vetni életének. Erről visszafogottan nyilatkozott.Kedvenc mondata:- nevess sokat és légy szerelmes!

Klapka György válásuk után is egy telken maradt a müvésznővel. Nem volt életük médiamentes.A hiradások sokszor számoltak be problémáikról,amik főleg Zsuzsi szabad és öszinte felfogásából adódtak.Volt hír arról,hogy nálánál 20 évvel fiatalabb férfiba szeretett,de arról is,hogy bevallotta,volt már szexuális kapcsolata nővel is!

Mary Zsuzsi 64 éves volt.

Hné Hajni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.