Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 22. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan

Nem forgat több akciófilmet a verekedős mozik sztárja, Jackie Chan. Az 58 éves színész komoly szerepekre vágyik.

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan a századik filmje bemutatóján: az 58 éves akciósztár leszögezte, soha többet nem fog verekedős filmeket forgatni. A komikus szerepeiről és karatetudásáról ismert színész a szakmának nem akar hátat fordítani, de a jövőben kizárólag komoly alakításokra szeretne vállalkozni.

"Ez lesz az utolsó akciófilmem" - nyilatkozta Chan. "Nem vagyok már fiatal, és nagyon elfáradtam, ráadásul a világ is túl erőszakos lett. Az akciót szeretem, de az erőszakot nem, és most már igazi színész akarok lenni. Szakítani szeretnék a mostani imázsommal, azt akarom, hogy az emberek tudják, nem csak harcművész és komikus vagyok, hanem valódi színészi képességekkel is rendelkezem. Én akarok lenni az ázsiai Robert de Niro" - magyarázta döntését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára