Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 17. 16:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Meg akart erőszakolni egy nőt, a rendőrök a neten tudták meg - Elfogták

Meg akart erőszakolni egy nőt, a rendőrök a neten tudták meg - Elfogták

A közösségi médiában fotótűzként terjedő támadást derítettek fel a debreceni rendőrök.

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A poszt egy támadásról szólt. Még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelete és több méteren keresztül vitte magával. A sértett sikítani kezdett és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. Erőfeszítései célt értek, a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről – közölte a rendőrség.

A nyomozók minden részletre kiterjedő felderítésbe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsoltba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás arra is fényt derített, hogy a támadónak nem rablási szándéka volt, sokkal inkább szexuális vágyait akarta kielégíteni.

A bűnügyesek 2022. augusztus 16-án a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogták el a 33 éves elkövetőt. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni