Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Június 18. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Meat Loaf rockénekes összeesett koncert közben, kórházba vitték

Meat Loaf rockénekes összeesett koncert közben, kórházba vitték

Összeesett a színpadon Meat Loaf amerikai rockénekes a kanadai Edmontonban adott koncertjén csütörtök este.

A 68 éves zenészt kórházba vitték, az állapotáról az énekes Facebook-oldalán közzétett közlemény szerint "súlyos kiszáradásban szenved, de gyors és teljes talpra állása várható. Alapvető életfunkció stabilak, de további vizsgálatokat végeznek el nála".

Meat Loaf az utóbbi napokban betegségre hivatkozva lemondta kanadai turnéja két másik fellépését.


Az Edmonton's Jubilee Auditoriumban tartott koncertről készült felvételen látszik, hogy amikor az énekes az I Would Do Anything For Love című dalát énekli, elejti mikrofonját és a földre zuhan. Zenésztársai odasietnek hozzá, a zene azonnal elhalkul.

Az albertai egészségügyi központ szóvivője elmondta, hogy bevittek hozzájuk a koncertcsarnokból egy pácienst, ám személyiségi jogokra hivatkozva megtagadta az azonosítását és a felvilágosítást egészségi állapotáról.

Meat Loaf, valódi nevén Marvin Lee Aday legismertebb albuma az 1977-es Bat Out of Hell, amely az egyik legnagyobb példányszámban eladott lemez a világon. I'd Do Anything for Love című dala Grammy-díjat kapott.

Az amerikai rocker már 2013-ban úgy nyilatkozott, hogy Last At Bat elnevezésű turnéja lesz az utolsó, mivel az elmúlt években sok egészségi problémával kellett megküzdenie.

Meat Loaf 2007-ben lemondott egy európai turnét, miután cisztát találtak a hangszálain. Később ismét megrémítette rajongóit, amikor 2011-ben összeesett a színpadon: az eszméletvesztést akkor korábbi agyrázkódásával és asztmájával magyarázta. A zenész azonban továbbra is vállalt fellépéseket.

Címkék: énekes, kórház, Meat Loaf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára