Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 15. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, az utolsó videó a fiatalon elhunyt sztárról

Íme, az utolsó videó a fiatalon elhunyt sztárról

Bemutatták Amy Winehouse utolsó klipjét, amit halála előtt rögzítettek vele, és az utóbbi évek legösszeszedettebb Winója látható benne.

Tegnap ünnepelte volna huszonnyolcadik születésnapját Amy Winehouse, ha rejtélyes körülmények közt nem hal meg július végén. Az énekesnőre való emlékezésképp pedig megjelent utolsó zenei videója, amit Tony Bennett-tel közös dalukhoz forgattak. A klip nemcsak napra pontosan Wino halála előtt négy hónappal készült, de egy olyan Amy látható benne, akire sokan nem is emlékeznek. A csodás hangú sztár ugyanis összeszedett, vidám, tökéletesen énekel, és teljesen egészségesnek tűnik. Így pedig jó pár éve nem láthattuk, csak az önpusztító életmódjától összetörve.

A kisfilmben látható helyrerázódott Winehouse valószínűleg annak volt a következménye, hogy nem sokkal előtte az orvosok közölték vele, a halálba fogja magát inni. Vagyis akkoriban képes volt erőt venni magán, és felülkerekedni szenvedélyein. De, mint tudjuk nem sokáig, hiszen májusban már megint annyira le volt robbanva, hogy énekelni sem tudott, és egész nyári turnéját törölni kellett. Apja, Mitch szerint az utolsó heteiben újra összeszedte magát, és a Body and Soul klipjében látható önmagára hasonlított. Vagyis pont akkor érte utol a végzet, amikor meg akart változni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára