Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Július 02. 16:09, hétfő | PR
Forrás: InfoVáros

Majdnem „argós” dal a Tankcsapdától

Majdnem „argós” dal a Tankcsapdától

Árpa Attila rendezésében, június 29-én debütált az új Tankcsapda dal klipje.

A „Hatalom Nélküli Rend” három hónap alatt már a második olyan felvétel, ami az októberben érkező albumról származik. „Az biztos, hogy ez a klip nem elsősorban a zenekar tagjairól szól, bár mi is felbukkanunk benne. A klip története elég karakteres és „életszagú”, a dal sem éppen a bulizós vonal, de mindenképpen könnyedebb, mint a március végén megjelent „Mi a f..sz van?”. A videót Árpa Attila rendezte, akivel, néhány évvel ezelőtt még az Argo film apropóján kerültünk kapcsolatba, és attól kezdve tartottuk a kapcsolatot, mindketten vártuk már, hogy eljöjjön az ideje annak, hogy együtt dolgozzunk.” – nyilatkozta Lukács Laci.

„A klip három férfinak a gyerekkorát eleveníti fel, akik a 70-es években tulajdonképpen bandáztak, gengszterkedtek, de leginkább vesztesek voltak az életben.” – foglalja össze a történetet a rendező. „Hogy ki a három férfi az legyen titok, a klip végén kiderül, egy biztos, hogy nem a zenekar tagjai…”
Életszagú: ezt ígérik tehát a Tankok, ilyen az új kislemez a „Hatalom Nélküli Rend” és az Árpa Attila rendezte videoklip, amit először június 29-én mutattak meg a rajongóknak.

Címkék: tankcsapda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát