Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Június 10. 14:06, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Lionel Richie életéről készül musical a Walt Disney filmstúdióban

Lionel Richie életéről készül musical a Walt Disney filmstúdióban

Musicalfilm készül Lionel Richie életéről a Walt Disney filmstúdióban - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A produkció, amelynek forgatókönyvét Pete Chiarelli írja, az All Night Long munkacímet kapta. A cím Richie 1983-as számára utal, ami annak idején felkerült a zenei toplista csúcsára. A film a hollywoodi szaklap értesülése szerint az Abba dalaiból készült Mamma Mia! musicalfilmhez hasonlóan Richie számaiból formál kerek történetet, ugyanakkor a zenész életét is beleszövi.

A Disney moziban akarja forgalmazni a filmet, mivel az utóbbi években több híres zenészről szóló kasszasiker, köztük a Rocketman és a Bohém rapszódia is jelezte, hogy ez a téma érdekli a közönséget.

Richie a nyolcvanas évek zenei sztárja volt. Legnépszerűbb számai közé tartozik az All Night Long, a Hello, a Say You, Say Me, az Endless Love és Dancing on the Ceiling is. Több mint 90 millió lemezét vették meg világszerte, és négy Grammy-díjat nyert. A We Are the World című számot együtt írta Michael Jacksonnal.

Pályafutása újabb lendületet kapott, miután beült az American Idol zsűrijébe. A tehetségkutató műsort évekig a Fox televízió sugározta, de később a Disney-hez tartozó ABC csatornához került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára