Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2012. Január 25. 07:06, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Külföldre menekült Győzike

Külföldre menekült Győzike

Hétvégén még arról panaszkodott, hogy pszichiátriára vitték, ma azonban már külföldre repült Gáspár Győző. A Facebook-ra feltöltött képei tanúsága szerint ráadásul teljesen kiegyensúlyozott lett a zenész.

Már az olvasók sem hitték el, hogy Győzike valóban újabb pánikrohamott kapott. "Győrben nincs is szanatórium, csak pszichiátria" - jelentette egyik olvasónk hétvégén, arra a hírre utalva, hogy a Gáspár család feje egy győri szanatóriumban próbál felgyógyulni általa súlyosnak nevezett betegségéből.

Mára azonban kiderült, mindegy is, melyik intézménnyel büszkélkedhet a város, Győzike ugyanis elhagyta az országot. A showman először Ferihegyen, majd egy romániai business hotelben fotózgatta magát, láthatóan vidáman, minden képen mosolyogva. Győzike hónapok óta húzódó perének egyébként múlt héten volt egy újabb felvonása, talán mindössze ez ingatta meg kicsit egészségügyi állapotát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.