Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 22. 15:52, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: http://www.bicske.hu

Közszolgálati Tisztviselők Napja, Semmelweis nap

Közszolgálati Tisztviselők Napja, Semmelweis nap

Július 1-je: ügyfélfogadási szünnap a kormányhivatalokban, önkormányzatoknál, szakigazgatási szerveknél és kirendeltségeknél



A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdése alapján július 1-je munkaszüneti nap a közszolgálati tisztviselők számára.

A Közszolgálati Tisztviselők Napján, 2013. július 1-jén, hétfőn a kormányablakok és az okmányirodák ügyfélfogadási szünnapot tartanak hazánkban. Ugyanezen a napon szünetel a kormányhivatalok szakigazgatási szerveinek ügyfélfogadása is.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

Az orvosi ügyelet a hétköznapi ügyeleti rendnek megfelelően látja el feladatát július 1-jén. (A Semmelweis napon egészségügyi tevékenység kizárólag munkaviszonyban, illetve közalkalmazotti jogviszonyban nem végezhető, vagy ezen a napon az adott szolgáltatónál a munkaszüneti napra érvényes munkarend szerint láthatnak el tevékenységet.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.