Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 22. 07:19, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Kórházban: fáj a gyilkos orvvadász hasa

Kórházban: fáj a gyilkos orvvadász hasa

Megfigyelésre kórházba szállították P. Máriót, azt a mozsgói orvvadászt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy természetjárót megölt, egy vadászt súlyosan megsebesített múlt pénteken Magyarlukafa közelében.

P. Máriót vasárnap helyezték el egyszemélyes zárkában a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A férfi alhasi fájdalmakra panaszkodott; az orvosi vizsgálat megállapította, hogy lépén kismértékű sérülés található, amely közvetlen orvosi beavatkozást nem igényelt. A javasolt orvosi megfigyelést a tököli Büntetés-végrehajtás Központi Kórházában hajtják végre, a fogvatartottat hétfőn szállították oda.

P. Máriót a büntetés-végrehajtási intézetben nem bántalmazták; sérüléséről írásban úgy nyilatkozott, hogy az nem a fogva tartás ideje alatt keletkezett.

A férfit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják, és előzetes letartóztatásba helyezték, amiért múlt pénteken, Magyarlukafa közelében egy természetjárót hidegvérrel megölt, egy vadászt pedig meglőtt, miután felfedezték, hogy elejtett két szarvast.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.