Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 15. 12:44, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Kilincsel előre? Igen ez volt a cél!

Kilincsel előre? Igen ez volt a cél!

Domonkos László és Horváth István az Amatőr kategória abszolút ötödik helyén teljesítette a 19. Mikulás Rallye-t.

A Rallye2 P14 csoport idei bajnokai nem a másodperceket hajszolták a tétnélküli murvaversenyen, hanem igyekeztek a lehető legtöbbet keresztbe autózva teljesíteni a Veszprém környéki viadalt. Úgy is mondhatnánk, hogy ezúttal a látványé volt a főszerep!

A Laroco MSC párosa Veszprémben nem a bajnokautót, az EVO VI-os Lancert állította csatasorba, hanem egy két szériával frissebb EVO VIII-as Mitsubishit. Ahogy a pilóta fogalmazott nem szerette volna leírni a kis ékszerdobozt, míg a másik autó épp egy nagyfelújítás előtt állt, így inkább azt tették ki a Lőterek viszontagságainak.

Domonkos László:
A miénk egy nagyon népes kategória, de szigorúan tartottuk magunkat ahhoz, hogy ha már az aktív hajtásos EVO VIII-as Lancerrel indultunk a Mikulás Rallye-n, akkor első a kézifék, meg az, hogy minél többször beforduljunk úgy, ahogy nekem és talán a szurkolóknak is tetszik. Szerintem ennek a jutaspusztai körgyorson maradéktalanul meg is feleltünk, szinte minden kanyarba keresztbe csúszva érkeztünk meg! A harmadik szakaszon volt egy kisebb kalandunk, a vizesárok után beterített minket a sár, és a következő 5-6 kilométeren nem láttunk túl sok mindent. Emiatt egy-két olyan dolgon is átmentünk, amit nem terveztük. A második körre egy picit állítottunk az autón, de akkor sem az eredményeket figyeltük, az volt a cél, hogy mi jól érezzük magunkat és ez sikerült is! Nagyon tetszett a Mikulás Rallye, kiválóak voltak a pályák, jó volt az idő, szóval egy szuper verseny volt!

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.