Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2012. Március 31. 14:17, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kicsinálják a börtönben Damut

Kicsinálják a börtönben Damut

Üzentek a rabok a négy és fél év börtönbüntetésre ítélt színésznek.

Egy volt elítélt szerint Damu Roland rengeteg kellemetlenséggel számolhat majd a fegyintézetben. A neve elhallgatását kérő börtönviselt szerint a színész gyenge jellem, hiszen egy vagány nem bántja a nőket. "Bent nem szeretik, ha valaki a gyengékkel keménykedik, így egymás között is különbséget tesznek. Biztos vagyok abban, hogy nem bánnak majd vele kesztyűs kézzel" - vélekedett a Star magazinnak.

Meglátása szerint Damu nem tud szembenézni a rá kiszabott büntetéssel, ezért hamarabb lesz öngyilkos, vagy megpróbál megszökni a rácsok elől. Ám ha bekerül, sokáig alárendelt szerepben lesz, addig pedig el kell viselnie a lelki terrort, vagy éppenséggel az olykor megalázó helyzeteket, mint például eleinte a rangidősek mindig el fogják venni a kintről érkezett csomagját. "A régi fegyenctársam kifejezetten szeretné, ha hozzájuk kerülne, hogy móresre tanítsák. (...) Aki nőket vagy gyerekeket bántalmaz, bent egy senki. Nem tisztelik, csak megalázzák" - figyelmeztette Damut az egykori rab.

A színész tehát nem hiába fél. Sokan biztosra veszik, hogy a legutóbbi rosszullétet is ezért játszotta meg, míg mások szerint inkább arról lehet szó, hogy a stresszhelyzet kikészítette Damut. Nem valószínű azonban, hogy emiatt sikerül elhalasztani a sztár börtönbevonulását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.