Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2011. December 27. 08:16, kedd | Belföld
Forrás: STOP/Sztárnaptár

Ki hinné, hogy a Barátok Közt sztárja már itt tart

Ki hinné, hogy a Barátok Közt sztárja már itt tart

55 éves Ábrahám Edit színésznő, aki valójában nem kemény üzlet-, hanem gondos háziasszony.

Ismertségét a Barátok közt című tévésorozatnak köszönheti, a produkció indulása óta alakítja Berényi Claudiát. A sorozat profi színész szereplőinek csoportjába tartozik, már tizenhét évesen filmezett, a Bajuszverseny című tévéjátékban szerepelt.

Több filmben láthattuk, például a Bolondok báljában, a Zokogó majomban és a Kettévált mennyezetben, s játszott Esztergályos Károly Szerelmem, Elektra című filmjében. Remekül énekel és táncol, erről Az a szép fényes nap című filmben győződhettünk meg először, pár éve pedig a Szombat esti láz című többrészes televíziós táncverseny során adta újólag tanúbizonyságát.

Színpadi alakításaira is méltán lehet büszke, volt az Elveszett paradicsom című Sarkadi-darab Mirája, a Koldusopera Lucyja és Pollyja, de játszott klasszikus drámákban is, például Shakespeare Sok hűhó semmiért és Rostand Cyrano de Bergerac című művében.

Ábrahám Editnek van egy fia, apukája a szintén népszerű színész, Andorai Péter, a színésznő első férje. Jelenlegi párja üzletember. Így azután Claudiától eltérően Editnek nem kell üzleti ügyekkel foglalkoznia, nem is nagyon lenne rá ideje, napközben forgat, sokat szinkronizál, otthon pedig vezeti a háztartást, szeret főzni. Ám odafigyel az étkezésére, semmit nem eszik, ami hizlal. Szabadidejében pedig sokat sportol.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 17. 18:01, csütörtök | Belföld

A hétvégén érkezik az első hőhullám

A hétvégén érkezik az idei első hőhullám - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

2021. Június 17. 15:06, csütörtök | Belföld

Már hat SMA-ban szenvedő gyerek kap állami finanszírozású génterápiás kezelést

Már hat, gerincvelői izomsorvadásban (SMA) szenvedő gyermek számára hagyták jóvá az állami finanszírozású génterápiás kezelést - tájékoztatta a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) szerdán az MTI-t.

2021. Június 17. 13:02, csütörtök | Belföld

Már több mint ötmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra

Eddig több mint ötmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra - tájékoztatta a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. szerdán az MTI-t.

2021. Június 17. 11:07, csütörtök | Belföld

Fegyverrel fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, elfogták

Késsel és pisztollyal felfegyverkezve fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, a rendőrök elfogták - közölte az intézmény sajtóreferense szerdán az MTI-vel.