Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. November 30. 12:46, péntek | Belföld
Forrás: mti

Két decemberi hétvégén is változik a vonatok forgalmi rendje

Két decemberi hétvégén is változik a vonatok forgalmi rendje

A szombatra áthelyezett munkanapok miatt december elsején és 15-én is a pénteki menetrend lesz érvényes - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

November 30-án és december 14-én, pénteken a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – írták.

A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok december 1-jén 10 órától 2-án éjfélig, illetve december 15-én 10 órától 16-án éjfélig vehetik igénybe a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, illetve a nyugdíjasok ezeken a napokon is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az elektronikusan vásárolt jegyekre is érvényes, megszokott 5, illetve 10 százalékos kedvezményekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.