Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2012. Január 15. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Két boltba is berontott a késes fiatal

Két boltba is berontott a késes fiatal

Egy 17 éves fiú próbált meg kisboltokat kifosztani Miskolcon, a sikertelen rablási kísérletek után a rendőrség alig tíz perc alatt elfogta – közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Gaskó Bertalan elmondta: a fiú péntek délután Miskolcon a Gyula és a Rácz Ádám utca sarkán lévő kisboltba ment be késsel a kezében, és a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottat. Az eladó ennek nem tett eleget, a rabló távozott.

Negyedóra múlva a közelben, a Károlyi utca sarkán található ABC-t akarta kifosztani, hasonlóan késsel fenyegetőzve, de itt sem tett szert zsákmányra.

A 17 éves sajószentpéteri fiút mintegy tíz perccel később elfogták a miskolci gyermekvédelmi intézetben.

A gyanúsított a kihallgatásakor azt mondta: rossz anyagi helyzetben lévő szülein szeretett volna segíteni a rablással. Beismerő vallomást tett egy tavaly december 20-i rablással kapcsolatban is.

A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást.

Címkék: miskolc, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.