Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2018. Június 02. 16:33, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a két környékbeli férfit, akik késsel és emelővel támadtak a benzinkutasra Zalacsánynál pénteken.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két zalaapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak Suzuki típusú személyautóval érkeztek a zalacsányi benzinkútra június 1-jén 10 óra körül. A két személy tankolás után, fizetés nélkül akart távozni a helyszínről, azonban az ott dolgozó férfi meg akarta akadályozni őket. A két gyanúsított késsel és más szerszámmal megfenyegette, majd meg is ütötte az alkalmazottat és távozott a helyszínről.

Az egyenruhások a 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfit 15 óra 40 perckor elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően – bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 13:08, péntek | Kék hírek

Letartóztattak egy férfit egy 22 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

Letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön egy férfit, akit egy 22 évvel ezelőtti, előre kitervelt, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítanak

2021. December 03. 11:06, péntek | Kék hírek

Tetten érték a trükkös csalót

Egy 80 éves férfitől csalt ki pénzt autóbalesetre hivatkozva a gyöngyösoroszi lakos.

2021. December 03. 09:07, péntek | Kék hírek

Baleset után veréssel akarta rendezni a vitát

A gyanú szerint a 42 éves férfi verekedni kezdett, miután nekihajtottak egy előttük haladó kocsinak. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták.

2021. December 03. 07:00, péntek | Kék hírek

TOP 50-es bűnöző bujkált Kaposváron

Súlyos testi sértés és lopás miatt kell felelnie.