Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. December 08. 15:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Keresztes Ildi összeveszett mentoráltjával?

Keresztes Ildi összeveszett mentoráltjával?

Állítólag nem tartja szorosan a kapcsolatot Keresztes Ildikó és mentoráltja, Lil C. Maga Ildikó is bevallotta korábban, hogy volt konfliktusa Lil C-vel annak idején, és bizony kellett a fiúnak néhány anyai pofon.

Keresztes Ildikó igazi tyúkanyó, aki vigyáz a mentoráltjaira, szeretgeti, támogatja őket. Gondoljunk csak Király L. Norbira, akivel máig is nagyon szoros a kapcsolata! Ám azt beszélik, nem így van ez Lil C esetében, az énekesfiú ugyanis a maga útját járja...

Kettejük kapcsolata soha nem volt éppen súrlódásoktól mentes, Ildikó sokáig kereste a szavakat, mielőtt Lil C kiesésekor kifejtette volna véleményét mentoráltja teljesítményéről. Nagyrészt méltatta a fiatal fiú képességeit, de kibukott belőle egy olyan mondat, ami sokaknak megütötte a fülét. "Lil C-t a Jóisten is színpadra teremtette. Hatalmas ívet írtál le ahhoz képest, ahonnan mi elkezdtük, és hogy nem volt túl jó a viszonyunk!" Ez pedig a bennfentesek szerint valóban így van, hiszen Ildi és az énekes munkakapcsolata nagyon nehezen indult. Lil C nem akarta elfogadni mentora tanácsait és csak a saját feje után ment. Egy nap azonban Ildikó határozottan fellépett az akaratos fiúval szemben. "Két erős karakter találkozott, és valakinek muszáj volt nyerni. Egyfajta anyai pofon kellett neki. Megnyertem őt is magamnak, a bizalmát is, és sokkal jobban tudtunk így előre haladni." - nyilatkozta Ildikó. A nagy összecsapás után pedig nagyon megszerették egymást, így az énekesnőnek valójában nagyon fájó volt, hogy éppen Lil C-nek kellett távoznia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban