Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Május 03. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Dagadó izmokra vágynak az Apolló 23 zenekar tagjai. A fiúk ezért mindent meg is tesznek, a város egyik legfelkapottabb fitnesztermében izzadnak hetente többször is.

A jó énekhang nem minden, vonzó külső külső is kell a sikerhez - jól tudják ezt az Apolló 23 zenekar tagjai, akik időt és energiát nem sajnálva fáradoznak azon, hogy a külsejüket tökéletesítsék. Nem csoda, hogy fellépéseiken sikítozó lányok tömegei vesznek részt...

Így nincs is mit csodálkozni azon, hogy az Apollós fiúkat hetente többször is lehet látni a budai your body your brand nevű, Magyarországon egyedülálló fitneszteremben, ahol egy egészen különleges módszerrel edzik a vendégeket, így a jóképű énekeseket is. A tulajdonos, Németh Dóri egykori fitneszversenyző elmondta: az új edzésmódszer lényege, hogy a teremben csak a személyi edző és a vendég tartózkodnak, vagyis csak rá figyelnek, és speciális étrenddel, edzéstervvel garantálható, hogy bárki teste lehet pár hét alatt gyönyörűen kidolgozott...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.