Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. December 20. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban

Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban

Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban - közölték az MTI által megkérdezett szolgáltatók.

A Magyar Telekom lakossági és üzleti ügyfelei egyaránt ingyenesen hívhatják egymást alapdíjas irányokba a szolgáltató mobil és vezetékes hálózatán belül belföldön 2016. december 24. 00 óra 01 perctől 2016. december 26. éjfélig.

Ugyanebben az időszakban a Telenor havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei korlátlanul használhatják a mobilinternetet. A cég közleményében felidézte, hogy a legutóbbi ingyenes napján 24 óra alatt több mint 196 terabájtot generáltak a felhasználók, ami 43 ezer DVD-n férne el.

A Telenor nem reprezentatív online felmérése szerint a karácsonyi jókívánságok elküldésére a válaszadók közül 10-ból 8-an már közösségi platformokat (például Facebook) használnak, míg a hagyományos hanghívást 10-ből 7 megkérdezett használja, SMS-t pedig csak minden negyedik küld. Csevegőappokat 39 százalék használ, negyedük pedig videohívásban is tolmácsolja a jókívánságokat.

A Vodafone november 17-étől a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfelei részére hűségidőtől függően meghatározott időre díjmentes adat- és hangforgalmat biztosít, amelyről az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést. A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig.

Címkék: mobil, telefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.