Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Szeptember 29. 17:04, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Hétfőn zárulnak a regionális Jogpont projektek

Hétfőn zárulnak a regionális Jogpont projektek

Hétfőn zárulnak az ingyenes munka-, cég- és adójogi segítségnyújtást biztosító regionális Jogpontok.

A projekt közleménye szerint a Jogpontok 39 hónapja működtek uniós támogatásból, júniussal bezárólag több mint 230 ezer megkeresésre válaszoltak. A Jogpontokat országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek hozták létre. A projekt ingyenes jogsegély-szolgáltatásra, valamint Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálatra (MTVSZ) épült, és a személyes félfogadáson túl telefonon és interneten keresztül is segítséget nyújtott.

A szolgáltatás a projektzárással nem ér véget, hiszen frissítést követően, új támogatással és szélesebb összefogással ismét elérhető lesz. Az MTVSZ szolgáltatásai új konstrukcióban már most újra igénybe vehetőek - írták.

Címkék: jog, JogPont, tanácsadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.