Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2017. Április 02. 05:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hét gyereket mentettek ki a rendőrök egy lángoló házból

Hét gyereket mentettek ki a rendőrök egy lángoló házból

Egy hangonyi lakástűznél mentettek meg hét életet az ózdi rendőrök szombaton.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába április 1-jén 2 óra után érkezett lakossági bejelentés egy hangonyi lakástűzről.

A helyszínre érkező rendőrök már messziről látták a felcsapó lángokat, majd egy asszony elmondta, hogy a ház tetőterében hat kiskorú gyermek és egy kamasz fiú tartózkodik. A járőrök azonnal az égő ház emeletére siettek, majd egy szomszéd segítségével - aki az udvaron vödrökbe vizet készített részükre - megkezdték a tűz oltását. A rendőrök sértetlenül menekítették ki a szobába rekedt gyerekeket, akiket megfigyelés céljából a mentők kórházba szállították. A kiérkező tűzoltók tovább folytatták a lángok oltását. A tűz keletkezésének okát a hatóságok vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 08:43, szerda | Kék hírek

Még a születésnapi tortát is ellopta az édesszájú betörő

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során

2021. November 30. 11:01, kedd | Kék hírek

Kettős emberölés miatt emelt vádat egy férfi ellen

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki 2020. márciusban baltával két embert megölt, majd a testeket felgyújtotta.

2021. November 29. 19:28, hétfő | Kék hírek

Korrupció miatt letartóztattak egy bv-őrmestert és társát

Korrupciós bűncselekmény miatt letartóztattak egy büntetés-végrehajtási őrmestert és egyik rokonát - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.