Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2013. Június 24. 06:00, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Helen Mirren nem akart ártatlanokat ölni

Helen Mirren nem akart ártatlanokat ölni

Nem akart ártatlanokat ölni hamarosan mozikba kerülő RED 2 című filmjében Helen Mirren, ezért kicsit átformálta szerepét, amely szerint egyébként hidegvérrel gyilkoló CIA-ügynököt alakít.

Az Oscar-díjas színésznő erről a Reader's Digest magazin júliusi számában nyilatkozott, hangsúlyozva, hogy utálja az olyan filmeket, amelyekben "véletlen és könyörtelen halál" látható. A 67 esztendős Mirren ezért meggyőzte a rendezőt, hogy ne kelljen ártatlan szemlélődőket ölnie a produkcióban.

"Van egy nagy jelenet, amelyben besétálok egy követségre és lövöldözni kezdek. Azt mondogattam a rendezőnek: Senkit nem lövök agyon. Azt akarom, hogy kiderüljön, hogy nem ölök meg senkit. Legyen ez teljesen világos, kérem" - idézte fel Mirren.

Mint elárulta, az általa alakított Victoria ezért csupán "részben harcképtelenné teszi őket". A színésznő azzal magyarázta ellenkezését, hogy rémesen elkeseríti, ha olyan filmet lát, amelyben véletlen áldozatok vannak, ugyanis mindig arra gondol, hogy "nekik is van családjuk, ahova hazamennek, vannak gyerekeik".

A színésznő arról is meggyőzte a rendezőt, hogy egy másik jelenetben az autós hajszában ne haljon meg egy véletlenül odakeveredett teherautósofőr. Így a filmben az látható, hogy a teherautó megpördül, de szerencsésen landol. "Némiképp vesztes csatát vívtam, de megtettem, ami tőlem telt" - fűzte hozzá.

Mirren azt is elárulta a The Daily Telegraph által ismertetett interjúban, hogy már semmi kedve a partikhoz, túl fáradt a mulatozáshoz. "Haza akarok menni és este 10.30-kor az ágyban akarok lenni" - mondta.
A Dean Parisot rendezésében forgatott RED 2 augusztus 8-án kerül a magyar mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 13. 08:44, vasárnap | Bulvár

Egy vagyont ajánlott fel a sztárbokszoló a nyomravezetőknek

Kirabolták Floyd Mayweather Jr., a profi boksz élő amerikai legendája egyik házát Las Vegasban.

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.