Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2012. Március 03. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

A VV5 dumagépe volt az egyetlen, aki nem vett részt azon a zárkörű rendezvényen, melyen a játékosokat és a műsor készítőit búcsúztatták a szervezők.

Fecó felesége, Angéla annyira féltékeny Dyára, hogy nem bírta volna elviselni, hogy egy helyen van párja és a plázacica.

- Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával - indokolta a rendezvényről való távolmaradását az Új Ásznak VV Fecó, aki mindenképpen el akarta kerülni a félreértéseket.

- Angéla attól tartott, hogy Dya esetleg rám mozdul a partin. De nem keresett a valóságshow vége óta, csak Kinga szokott felhívni. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet, megértem, hogy szerelmes szegény, de meg kell értenie: nekem családom és asszonyom van.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Meghalt Status Quo alapító-basszusgitárosa

Meghalt 72 évesen Alan Lancaster, a Status Quo angol rockzenekar alapítótagja, basszusgitárosa - írta a BBC hírportálja.

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.