Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 20. 16:57, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - A mobilszolgáltatók jóváírást adnak a hóban rekedt ügyfeleiknek

Havazás - A mobilszolgáltatók jóváírást adnak a hóban rekedt ügyfeleiknek

A mobilszolgáltatók jóváírást adnak azon ügyfeleiknek, akik a múlt hétvégi szélsőséges időjárás miatt a hóban rekedtek és ezzel összefüggésben használták mobiltelefonjaikat.

A Vodafone a honlapján található online nyomtatványon várja az érintett ügyfelek jelentkezését, a telenorosok sms-ben jelezhetik szolgáltatójuk felé igényüket a jóváírásra. A harmadik nagy mobilszolgáltató, a T-Mobile az MTI érdeklődésére azt közölte szerdán, hogy még ezen a héten tájékoztatja előfizetőit a kompenzáció részleteiről.
A Vodafone átvállalja a hóban elakadt ügyfelei belföldi hívás és sms költségeit. A jóváírásra a 2013. március 14., csütörtök déli 12 óra és március 17., vasárnap déli 12 óra közti időszakban bajba jutott Vodafone-osoknak van lehetőségük.
Az érintett ügyfelek a Vodafone honlapján található online nyomtatványon (www.vodafone.hu/jovairas) tudják jelezni igényüket - részletezve az elakadás időpontját és helyszínét - legkésőbb 2013. március 24-én, vasárnap éjfélig.
A Vodafone - az adatok ellenőrzését követően - számlás ügyfelei esetén az összeget a következő telefonszámlából írja jóvá, míg feltöltőkártyás ügyfeleinél ennyivel tölti fel az egyenleget április 15-éig. Az érintett Vodafone ügyfelek a pontos összegről mindkét esetben sms-ben kapnak tájékoztatást.
A Telenor Magyarország Zrt. azt írta közleményében, hogy kedvezményt biztosít a március 14-én, 15-én és 16-án a rendkívüli időjárás miatt az utakon ragadt, elakadt családtagjaiért aggódó vagy bajbajutottakon segítő ügyfeleinek, továbbá azon előfizetőinek is, akik az áramkimaradások miatt akadozó mobilszolgáltatást tapasztaltak.
Az érintett telenoros ügyfeleknek a 1747-es számra kell elküldeniük a "hóvihar" szót tartalmazó ingyenes sms-t március 27-ig, a szolgáltató pedig április 3-án tájékoztatja őket a kedvezmény pontos módjáról. Az sms elküldésével az ügyfelek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Telenor a cellainformációk és híváslisták alapján azonosítsa kérésük hátterét - teszik hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;