Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 14. 15:09, szerda | Bulvár
Forrás: RedLemon

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

„Nem harapnak a halak? Szedjünk a fáról néhányat!”

Kezdte rögtön egy remek javaslattal az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Laci, aki Kembe Sorellel, Kondákor Zsófival, Marenec Fruzsival és zenésztársával, Varga Győzővel bizonyított a rendhagyó Római-parti pikniken, ahol a sztároknak nemcsak a kivételes ügyességi feladatokban, de a grillsütő mellett is legjobb formájukat kellett hozniuk a győzelemért.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Duna-part, peca, sztárok, de ezúttal egy kicsit másképp. Három versenyszám, öt híresség, akik a finnek kedvenc vodkájával megspékelt halsütésen villantottak, méghozzá nem is akárhogy. Míg a lazac, afrikai harcsa és fogas a rácson sütkérezett, mindenre elszánt grillmestereink az eklektika jegyében a feje tetejére állították a Római-partot: lepkehálóval pecáztak és halreptetésben is próbára tették magukat.

Nem állok nagy horgász hírében, de most amikor bedobtam a pecabotot, azt hittem egyből kapásom van, végül kiderült, hogy csak beakadt valamibe a horog” – kezdte lelkesen Kembe Sorel, a Jóban Rosszban sztárja, aki apait-anyait beleadott, hogy a legjobban teljesítsen. „Bár otthon Zsófival megosztjuk a feladatokat a konyhában, itt most ellenfelek voltunk, szó sem lehetett közös munkáról. A grillezés során én főként a látványra helyeztem a hangsúlyt, és ráadásként egy kis tűzijátékkal is feldobtam a hangulatot” – folytatta a népszerű színész.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Kondákor Zsófi profi háziasszonyként mutatkozott be: alaposan előkészítette a terepet, és különös gonddal válogatta össze az alapanyagokat és a fűszereket.

Mivel a feketeribizli az egyik kedvenc gyümölcsöm, nem volt kérdés, hogy a pácolásnál a kakukkfű és a bazsalikom mellett feketeribizlis Finlandiával is megbolondítsam az ételt” – avatott be a kulisszatitkokba Csillagkút színésznője, aki a verseny végén azért Sorellel is megkóstoltatta a kreációját.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Nem csak a finom illatok szálltak a levegőben, hanem a halak is. Marenec Fruzsi, a SportKlub csinos műsorvezetője hatalmasakat ugrott lepkehálóval a kezében, hogy minden halat levadásszon a fáról, ám így sem tudta lekörözni Kabai Lacit.

A sütésbe az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, balról jobbra, jobbról balra rakosgattam a fűszereket. Minimál stílusban gondolkodtam, ami nálam azt jelenti, ha minimálisan ehető, az már jó eredmény. Ezért is lepődtem meg nagyon, amikor a végén kiderült, hogy én lettem a győztes, bár hozzáteszem, valószínűleg az ügyességi feladatokban alkalmazott egyedi halreptetési technikámnak köszönhetően hoztam fel a pontjaimat” – tette hozzá Kabai Laci, aki szokásához híven most is szórakoztatta a többieket.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Címkék: duna, grill, hal, sztárok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.