Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Hírek

2011. December 31. 07:02, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Győzike a bíróságon, Stohl a börtönben

Győzike a bíróságon, Stohl a börtönben

2011 sem volt botrányoktól mentes, összegyűjtöttük a legnagyobb visszhangot keltő eseteket. Győzike, Stohl András és Damu Roland is állt bíróság előtt, de Liptai Claudia és Bakács Tibor is kiverte a biztosítékot.

2011 egyik nagy botránya Bakács Tibor Settenkedő szalámi lopása. Az újságíró azzal magyarázta tettét, hogy éhes volt és nem volt pénze, ezért követett el bűnt. A Megasztár egykori zsűritagjának tettét többen elítélték, akadtak azonban, akik mellé álltak. Az áruházi tolvajláson kapott Bakács tettéről a biztonsági kamerák felvételt készítettek. De videó készült arról is, mi történt, miután a biztonsági őrök intézkedtek. Ez utóbbi felvételt nyilvánosságra is hozták, s kiderült, hogy Settenkedő nemcsak szalámit, de például sajtot is pakolt kabátjába.
Áprilisban robbant a hír: Liptai Claudia mozgássérülteknek járó kártyával parkolt. A színésznő terepjáróját a Centrál Színház kijáratánál kapták lencsevégre. A TV2 műsorvezetőjét közokirat-hamisítással vádolják. Claudia azonban azt állította, hogy édesanyja rokkantkártyája kiszállás után - ahogy becsukta a kocsi ajtaját - kerülhetett a műszerfalra, méghozzá úgy, hogy kiesett a napellenzőből.

Idén ítélet született Stohl András ügyében, aki októberben vonult börtönbe, s jó magaviselet esetén márciusban szabadulhat. A színész tavaly okozott ittasan súlyos közúti balesetet, amiért tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság, öt hónap utána azonban már szabadulhat. Stohlt emellett az autóvezetéstől is eltiltották öt évre és 600 ezer forint bűnügyi költség kifizetésére kötelezték. Stohl András ügyét címlapok sorozata, drogprevenciós tevékenységét pedig többször kamerák is kísérték. A jogerős ítélet sokaknak okozott meglepetést, a színész karácsonykor sem ünnepelhetett otthon, családi körben.

Bíróság elé kellett vonulnia Gáspár Győzőnek is. Adócsalással vádolták meg a showmant és feleségét, adóbevallásukban ugyanis állítólag nem tüntették fel a Győzike Show-ért járó bevételüket. Győzike és Bea asszony ellen még magánokirat-hamisítás, míg egy közeli rokonuk ellen pénzmosás miatt emelt vádat a Salgótarjáni Városi Ügyészség.

Damu Roland nemi erőszak miatt kapott első fokon hat év letöltendő börtönbüntetést és több mint egymillió forintos perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. A Jóban Rosszban egykori szereplőjét volt barátnője, Palácsik Tímea vádolta meg. A színész körüli botránytól is hangos volt 2011-ben a bulvársajtó.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.