Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2016. December 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 37 éves győrszemerei lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint egy fejszével fejbe vágta haragosát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 37 éves győrszemerei férfi ellen.

A rendőrségre december 6-án az esti órákban érkezett bejelentés a győrszemerei bűncselekményről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy fejszével egy alkalommal fejbe vágta ismerősét. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedő férfit.

A járőrök a győrszemerei lakost elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Járásbíróság december 9-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 09. 18:19, vasárnap | Belföld

Hétfőn kezdődnek a szakmai vizsgák

A technikumok sikeresen megszervezték az érettségi vizsgákat, azonban a szakképzésben sem értek még véget a megmérettetések. Hétfőtől kezdődnek a szakmai írásbeli vizsgák,

2021. Május 09. 16:06, vasárnap | Belföld

Merkely: nem szabad elveszteni az oltakozási kedvet

A kimagasló magyar oltási eredmények ellenére sem szabad hátradőlni, nem szabad elveszteni a koronavírus elleni oltakozási kedvet - mondta a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

2021. Május 09. 14:04, vasárnap | Belföld

Milliókat lopott a MÁV jegykiadó automatáiból

Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopással gyanúsítják azt a sződi férfit, aki hónapok óta dézsmálta a MÁV jegykiadó automatáit - közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

2021. Május 09. 12:12, vasárnap | Belföld

Rollerező férfit gázolt halálra a vonat Pápánál

Meghalt egy rollerező férfi, akit elgázolt egy vonat szombat délután Pápánál - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.