Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2016. December 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 37 éves győrszemerei lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint egy fejszével fejbe vágta haragosát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 37 éves győrszemerei férfi ellen.

A rendőrségre december 6-án az esti órákban érkezett bejelentés a győrszemerei bűncselekményről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy fejszével egy alkalommal fejbe vágta ismerősét. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedő férfit.

A járőrök a győrszemerei lakost elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Járásbíróság december 9-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 19. 18:02, vasárnap | Belföld

Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!

Az unokázós csalók ezzel csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól – most a budapesti rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat.

2021. Szeptember 19. 16:51, vasárnap | Belföld

Elkezdődött a településfásítási program őszi ültetési időszaka

Elkezdődött a településfásítási program őszi ültetési szezonja, amelynek részeként 514 településen 14 ezer fát ültetnek

2021. Szeptember 19. 12:48, vasárnap | Belföld

Rekordot döntött az első házasoknak járó adókedvezmény

Soha nem vették még igénybe olyan sokan az Európai Unióban egyedülálló magyar adókedvezményt, amely az első házasoknak jár, mint ahányan tavaly.

2021. Szeptember 19. 07:00, vasárnap | Belföld

A whiskyre specializálódott

A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták azt a helyi férfit, aki két egymás utáni napon is lopott alkoholt ugyanabból az üzletből.