Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2012. Március 21. 07:17, szerda | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Farkas Norbert óriási aranya

Farkas Norbert óriási aranya

Farkas Norbert nyerte meg a 2012-es magyar bajnoki címet óriás-műlesiklásban, miután az innerkremsi versenyen hét tizeddel utasította maga mögé a mezőnyt.

Megvédte országos bajnoki címét óriás-műlesiklásban Farkas Norbert, aki az ausztriai Innerkremsben zajló viadalon 1:56.71 perc alatt teljesítette a két futamot, és több mint hét tizedet vert a második helyezett Bujtás Csabára.

„Először rendezték meg itt a bajnokságot, nem ez volt a világ legnehezebb pályája, de azért rutinból sem lehetett végigmenni rajta – mondta a futamot követően a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő síző. – A hó kásás volt, mert nem csupán otthon, de itt, Ausztriában is jó idő van. Az első futamot négy tizeddel nyertem meg, ehhez tettem még hozzá hármat a másodikban. Nem volt tökéletes futam, kisebb hibákat elkövettem, de nagyon boldog vagyok, hogy megvédtem a címemet.”

Norbival kapcsolatban manapság nagy kérdés, hogy bírja a műtött keze a megpróbáltatásokat, nos, mint kiderült, ezzel nem volt probléma. „Fájdalom nélkül tudtam végigmenni a pályán, még a rajtolásnál sem zavart igazán. A keddi szlalom nagyobb kérdés, ott azért sokkal többször találkozik majd a kapukkal. A botot szerintem a Szerbiában jól bevált módon rögzítjük majd a kezemhez, igyekszem ott is megvédeni a címemet” – fogadkozott Farkas Norbert.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.

2021. Április 30. 12:59, péntek | Sport

Jól éreztük magunkat a versenyen, amíg mentünk!

Kronome Ákosék jól kezdték a Boldogkő ralit, de a technika ördöge közbeszólt.

2021. Április 28. 19:07, szerda | Sport

Életük legjobb eredményével kezdték az évet

Pályafutása eddigi legelőkelőbb eredményét érte el a magyar Országos Rally Bajnokság szezonnyitó futamán a Csomós Miklós – Nagy Attila páros.