Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Április 12. 08:55, kedd | PR
Forrás: (x)

Étterem, pub, kocsma, ipari létesítmények, kifőzdék – mi bennük a közös?

Étterem, pub, kocsma, ipari létesítmények, kifőzdék – mi bennük a közös?

Hivatalos statisztikák elmondásai alapján Budapesten körübelül tízezer szolgáltató foglalkozik vendéglátással. Ami az esetükben egyező pont, amiben nem különböznek egymástól, az a dugulás.

Pontosabban a dugulás esélye, ami bizony komoly kockázati faktor. Még a legnagyobb odafigyeléssel sem kerülhető el. Tehát küzdeni ellene felesleges, de tenni az elhárításáért annál jobb ötlet!

A saját kezű megoldás esélytelen forgatókönyv?

Teljesen. Az, hogy a magánéletben ki mennyire tehetségesen barkácsol, abszolút nem releváns nagyüzemi környezetben. Ugyan dicséretes az elszántság, az elhivatottság, ám a lelkesedés nem elég a sikerhez. Ahogy egyébként ez a háztartásokra is igaz. Elég egy picit rosszul, türelmetlenül, túl sok eszközt felvonultatva hozzáállni a duguláshoz, és máris megvan a baj. Ami aztán tényleg csak szakemberrel orvosoltatható. Viszont ami ezekben a túllőtt helyzetekben külön gond, hogy míg a kezdeti góc kikulcsolása egyszerű feladat, addig a tovább bonyolított szituációk rendezése korántsem ennyire egyszer egy.

Tehát nem, saját kezűleg semmiképpen sem érdemes nekilátni. A lefolyo.com oldalon, azonban mutatunk egy igazán jól hangzó javaslatot. Szerződéses alapon vállaljuk az adott rendszer rendszeres átvizsgálását, javítását, karbantartását és természetesen akut dugulás esetén annak elhárítását. Ez egy olyan megelőző lépés, ami rengeteget hozhat a konyhára. Időt, energiát és pénzt. Hiszen egyrészt a súlyos problémák már csíráikban felfedezhetőek, másrészt az azonnali produktív reakció nem maradhat el, így aztán ideje korán pont kerülhet a nehézség végére.

És ha becsapott a villám, pontosabban beállt a lefolyó?

Akkor bizony a duguláselhárítás 0-24 órán át az a szolgáltatás, ami mentsvárként léphet elő, és ami cégünk életében az alap, amire minden más támaszkodhat. Úgyhogy ha Budapesten valahol a vendégek kiszolgálása, a főzés, a felkészülés megakad, mert a dugulás réme támad, akkor pánikra és kétségbe esésre semmi ok. A gyors kiszállásnak köszönhetően hamar megnyugtató és gazdaságos végeredménnyel zárulhat ez a kicsit sem várt kaland.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat