Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Február 17. 04:52, csütörtök | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

ÉRD Képviselőnk felesége ragadott tollat

ÉRD Képviselőnk felesége ragadott tollat

Dr. Aradszkiné K. Éva levele

Kedves érdi polgárok!

Képviselőnk felesége ragadott tollat

Dr. Aradszkiné K. Éva levele

Kedves érdi polgárok!

Az Érdi Lap 2011. február 10-i számában megszólíttattam a "Ki érti ezt? " című cikkben, mert ott voltam az MSZP helyi adórendelet elleni tüntetésén. Szeretném, ha megértenék cselekedetemet.

1. Férjemet, aki országgyűlési képviselő fogadóóráján nagyon sokan megkeresték ezzel a problémával.

2. Engem e-mailben, telefonon, személyesen kerestek meg arra kérve, hogy a férjem tegyen valamit, mert Orbán Viktor miniszterelnök úr azt mondta, hogy az embereket nem lehet tovább terhelni különböző megszorításokkal.

3. A férjem levélben javasolta a polgármester úrnak, hogy kezdeményezze az adó csökkentését. Kioktató válaszát nyilvánosságra hozta a Fidesz tagoknak elküldött levélben.

4. A templomban egy pártoktól távol álló ember kezdte el az aláírásgyűjtést. Városszerte. velem együtt sok Fidesz és KDNP szimpatizáns is aláírta a tiltakozó ívet.

5. Erre a megmozdulásra az MSZP ügyesen egy tüntetést szervezett, és kihívta a sajtót.

6. Én erre a tüntetésre elmentem, és szolidaritásomról biztosítottam Önöket, érdi lakosokat, pártszimpátiától függetlenül. Úgy gondoltam, mindannyiunk érdeke, hogy az önkormányzat gondolja újra ezt a kíméletlen, családokat és nyugdíjasokat nyomorítóadórendeletet. Nagyon megindítóak voltak az egyéni tragédiák (özvegyasszony, özvegyember, idős iparos, tanárember, stb.).

Csak gonosz, rosszindulatú ember gondolhatja azt, hogy egy keresztény politikus felesége, aki vallását gyakorolja, a szocialista párttal szimpatizál, annak a politikáját, eszméjét vallja magáénak, csupán azért, mert aláírt egy ember- és családellenes helyi adót érintő tiltakozó ívet.

A polgármester úr köré szerveződött média, valamint maga a polgármester kommunista lejárató módszereket alkalmaz, a FIDESZ által irányított helyi sajtóban védekezési lehetőséget nem kapó KDNP-s tagok és a férjem ellen (megvágja a férjem nyilatkozatait az újságban, helyi TV-ben, a megyéspüspök úr előtt a tüntetésen való részvételem miatt férjemet felelősségre vonta).

Nagyon sajnálom, hogy egy Fideszes polgármester, aki úgy néz ki, hogy elfelejtette, hogy honnan - saját elmondása szerint egy mélyen és hittel megélt nehéz sorsból - jött, idáig süllyedt. Ki érti ezt?

Bocsásd meg Istenem nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Én már megbocsátottam!!!

Megértésüket remélve, szeretettel;

dr. Aradszkiné K. É.

az országgyűlési képviselő felesége

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.