Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. Szeptember 05. 07:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elutasították kérelmét, börtönben marad Tóásó

Elutasították kérelmét, börtönben marad Tóásó

Börtönben marad Tóásó Előd. A bolíviai bíróság elutasította a férfi és horvát társa szabadlábra-helyezési kérelmét.

 A bolíviai elnök elleni összeesküvéssel vádolt Tóásó és társa ügyvédje arra hivatkozva kérte védencei szabadlábra helyezését, hogy a letartóztatásuk idején érvényben lévő rendelkezés értelmében az előzetes letartóztatás ideje csak 18 hónap lehet.

Tóásó Előd és horvát társa már 28 hónapja van börtönben. A bolíviai kommandósok 2009 áprilisában egy szállodában lőtték le a bolíviai-magyar származású Rózsa Flores Eduardót és két társát. A horvát Mario Tadicot és az erdélyi Tóásó Elődöt pedig letartóztatták. A bolíviai hatóságok azt állítják, hogy terrorista csoportot számoltak fel, amely többek között Evo Morales elnököt is meg akarta gyilkolni. (rá)

hírTV

Címkék: börtön

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.