Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2012. Február 03. 07:36, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták azt a gépkocsivezetőt, aki tavaly decemberben egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy szolgálaton kívüli mentőst, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: december 15-én Székesfehérváron a Szent György Kórház előtt történt a gázolás. A gyalogos többszörös töréses sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövetőt kedden állították elő. A 32 éves székesfehérvári férfi beismerő vallomást tett; gépkocsiját lefoglalták. Az elkövetővel szemben közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás. A segítségnyújtás elmulasztása miatt felelősségét tovább vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 10. 18:10, hétfő | Kék hírek

Százmilliós adócsalás miatt vádat emeltek egy tatai cég vezetője ellen

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy férfival szemben,

2021. Május 10. 15:01, hétfő | Kék hírek

Spanyolországból hozták haza az álrendőr fegyveres rablót

Eredményes kiadatási eljárást követően a Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették azt a román férfit, aki magát rendőrnek álcázva állított meg egy autót, és rabolta ki az utasait.

2021. Május 10. 01:46, hétfő | Kék hírek

Megfojtotta anyját a nő, lezárta a nyomozást a rendőrség

A nő szilveszter hajnalán fojtotta meg anyját a közös óbudai lakásukban. A rendőrök most zárták le az ügyében a nyomozást.

2021. Május 09. 07:35, vasárnap | Kék hírek

Több mint hat és félmillió forintot csalt ki ismerősétől

A szekszárdi rendőrök befejezték a csalás bűntett miatt indított nyomozást.