Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2019. November 25. 11:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Életet mentettek a szekszárdi rendőrök

Életet mentettek a szekszárdi rendőrök

Azonnal elkezdték a szakszerű elsősegélynyújtást.

A rendőrségre vasárnap 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés, mert Szekszárd belterületén egy férfi rosszul lett autójában.

A perceken belül helyszínre érkező egyenruhások –Máthé Zoltán főhadnagy és Jelics Bálint őrmester – látták, hogy a férfi eszméletlen állapotban van, előre borult testtartásban ül az autójában. A rendőrök az OMSZ kiérkezéséig a 76 éves szekszárdi férfit elsősegélyben részesítették, stabil oldalfekvésbe helyezték.

A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésüket követően az ellátást átvették, és a rászorulót a szekszárdi kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.