Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Augusztus 20. 12:04, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Együtt szórakoztak, majd begyógyszerezték és kirabolták

Együtt szórakoztak, majd begyógyszerezték és kirabolták

Őrizetbe vették a rendőrök azt a két asszonyt, akik nyugtatót raktak egy férfi italába majd készpénzt, és egy játékkonzolt loptak el a lakásából.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 és egy 49 éves helyi asszonnyal szemben. A gyanúsítottak augusztus 13-án kora délután Miskolcon a Baross Gábor utcában található egyik sörözőben ismerkedtek össze egy férfival, amelyek során együtt italoztak – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a két nő elment a férfi lakására, és ott folytatták az ismerkedést, további alkohol elfogyasztása kíséretében. Italozás közben a nők a férfi poharába nyugtatót tettek, amelytől a sértett rövid időn belül elaludt. A lakást a gyanúsítottak átkutatták, majd egy játékkonzolt, és közel százezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

A nyomozók adatgyűjtésük eredményeként az idősebbik elkövetőt augusztus 17-én, míg a fiatalabbikat augusztus 18-án elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Címkék: elfogás, miskolc, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.