Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. December 01. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: hvg.hu

Egynapos sebészet Bicskén

Egynapos sebészet Bicskén

A Bicskei Egészségügyi Központ szolgáltatása, egy fontos ellátási formával bővült az átépítés után!

Elvégezték az első műtéteket a Bicskei Egészségügyi Központban, amelyet több mint félmilliárd forintból felújítottak és bővítettek. Egynapos sebészet és nappali kórház is működik már ott.

A megújult intézmény május közepétől látja el Bicske és a környéke lakóit. Balogh Gyula szerint a világ legkorszerűbb eszközeivel dolgozhatnak. Úgy fogalmazott: "nem visszalépés Nyugat-Európa helyett Bicskén orvosi ellátást igénybe venni". A hagyományos sebészeti beavatkozások mellett nőgyógyászati, urológiai és szemészeti műtéteket is végeznek, "olyanokat, amelyek kis kockázatúak".

A tervek között szerepel, hogy az épület többi részét is felújítják, bővítik, ami hasonló volumenű beruházás lesz, mint a mostani. Így az alapellátás és a szakellátás többi orvosa is a műtőkben és kiszolgálóhelyiségeiben dolgozókhoz hasonló körülmények között végezhetné munkáját.a

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: