Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 24. 10:00, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy nap alatt 61 millió

Egy nap alatt 61 millió

A magyar rendőrök az olasz, osztrák és spanyol hatóságok által körözött gépjárműveket foglaltak le Csanádpalotánál és Kiszombornál.

Elsőként egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre 2021. április 22-én délután egy német honosságú Fiat Ducato Atlas 5 típusú lakóautó vezetőjeként a Kiszombor közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 20 millió forint értékű járművet az osztrák hatóságok körözik - közölte a rendőrség.



Másnap, valamivel 12 óra után, majd 18 órakor a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy svéd, illetve egy spanyol honosságú BMW típusú személyautóval egy-egy román állampolgár. Az ellenőrzés mindkét esetben megállapította, hogy a 6 millió forint és a 35 millió forint értékű autót is körözik, míg előbbit az olasz, utóbbit a spanyol hatóságok.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen 61 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.