Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Június 13. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Egy 24 éves egyetemista lányé lett a balatoni álomállás

Egy 24 éves egyetemista lányé lett a balatoni álomállás

Több mint hatszáz jelentkező közül kiválasztották azt a 24 éves egyetemista lányt, aki havi egymillió forint fizetést kap azért, hogy tudósítson a Balaton történéseiről.

A turisztikai álomállást azért hirdették meg, hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni - közölte vasárnap az MTI-vel a téma kommunikációjával megbízott ügynökség.

Az álomállást a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezetője, Guller Zoltán hirdette meg a Nagyon Balaton elnevezésű eseménysorozat májusi sajtótájékoztatóján "írói vénával és fotós készséggel rendelkezők" számára.

A győztesnek végig tudósítania kell a Nagyon Balaton eseményeiről és más rendezvényekről, ehhez szállást, étkezést és belépőket kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal.

Dani Barbara, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség regionális irodájának vezetője elmondta: a Balaton "száguldó riportere" hétfőtől, két héten át ismerkedik a Turisztikai Ügynökséggel, külön képzést is kap Budapesten. Bemutatkozik több újság és televízió szerkesztőségében is, mielőtt megkezdi majd a munkát.

Címkék: álomállás, balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.