Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2012. Október 17. 13:35, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | - Hajósi Miklós -

„Eger” Rallyspinten a Vadmagyarok!

„Eger” Rallyspinten a Vadmagyarok!

Kiss Balázs és Varga Gábor Rally versenyzőket faggatom a hétvégi Bátor - Egrebakta verseny előtt.

Kiss Balázs:

Messze az otthonodtól lesz a következő megmérettetés számodra és a Ladának is! Országosan híres pályán csapathatsz, hogy érzed magad a verseny előtt pár nappal?

Üdvözlök mindenkit! Igen így van, országosan híres pályán loboghatunk. Igen nem véletlenül írtam így hogy "loboghatunk". Nagyon örülünk, hogy az egri pályán mehetünk nagy álmom, válik valóra. A nézőket és persze magunkat szeretnénk kiszolgálni látvánnyal és izgalommal. Ez majd elválik, hogy miként sikerül, mi mindent megteszünk az ügy érdekében! Nagyon fel vagyok spanolva, az elmúlt két hétvégén Mezőkövesden a reptéren gyakorolgattunk autóztunk és egy kicsit túlzásba is vittem a dolgot úgyhogy most szögelünk ezerrel. Kicsit e-miatt aggódok de, úgyis megoldjuk a problémát, mint mindig!

Az utolsó versenyetek óta végeztetek-e fejlesztést a vason?

Igazából a motor állítgatásán kívül nem igazán hála istennek Havril Gábor kitett magáért és úgy néz ki, hogy ez a motor tartósabb lesz, mint az előző, bár az előzőt nem ő készítette, legalábbis bízok benne, hogy tartósabb lesz!

Mennyire vagy képben a Bátor - Egerbakta szakasszal?

Mennyire vagyok képbe? Amunkámból kifolyólag elég sokat jártam arra, és persze a versenyek, amikre régen kijártunk, hááát mondhatom, hogy van róla fogalmam, és már nagyon várom a hétvégét. Pezseg a vérem, jönnek a Vadmagyarok! Kilinccsel előre. Vadmagyar Balázs voltam.

Varga Gábor:

Navigátorként nem kis feladat vár rád az "Eger" Rallysprinten. Miként is készülsz rá?

- Nagyon... Bár én a borsodi pályákat jobban kedvelem, de kíváncsian várom már!

Ez egy gyors, tempós pályának ígérkezik, és Balázs azt tervezi, hogy így évzáró futamként, nagyobb százalékban, nézőknek autózunk. Úgy hogy én hat biztonsági övet szereltetek be magamnak!

Az autó felkészítésben milyen szerepet játszol egy versenyre?

- Többnyire ülök és ásítozom, vagy támaszkodom az autón. Én inkább a papír munkát intézem, és szervezem a verseny körüli egyéb teendőket.

Köszönjük a Támogatóinknak az eddig nyújtott segítséget!

Címkék: rally

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 11:17, szombat | Sport

Korda Racing már a Rallycrossban is

A rallysport, a motoros enduro és a motocross szakágak mellett az idei versenyszezonban a rallycross szakágban is saját csapatot indít a Korda Racing, három fiatal versenyzővel a magyar bajnoki futamokon.

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.

2021. Április 30. 12:59, péntek | Sport

Jól éreztük magunkat a versenyen, amíg mentünk!

Kronome Ákosék jól kezdték a Boldogkő ralit, de a technika ördöge közbeszólt.