Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Július 05. 14:45, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Dzsudzsák Balázs ma edzésbe áll az Anzsinál

Dzsudzsák Balázs ma edzésbe áll az Anzsinál

Hétfőn új fejezet kezdődött Dzsudzsák Balázs életében: a légiós a hét első napján Ausztriában csatlakozott az orosz labdarúgó-bajnokság ötödik helyén álló Anzsi Mahacskala együtteséhez, és kedden megkezdi az edzéseket is.

 

Az eindhoveni PSV-től érkező 24 esztendős magyar légiós hétfőn a kelet-ausztriai Bad Waltersdorfban csatlakozott új együtteséhez. Az ausztriai program meglehetősen sokrétű lesz: négy edzőmeccs – az első csütörtökön a horvát NK Zadar ellen –, erdei futás, erősítés és megannyi labdás gyakorlás szerepel a menüben.

„A csapat hétfő este érkezett meg Ausztriába, Balázsnak a szállodában kellett jelentkeznie – adott tájékoztatást Sallói István, a futballista ügyeit intéző menedzseriroda munkatársa. – A magyar játékos az edzőtábor közelsége miatt természetesen autóval ment az együttes után, az esti ismerkedést követően pedig kedden már két edzés is része a programnak. Délelőtt és délután is tréningezik a gárda, valamint a tíz nap alatt négy mérkőzést is játszik az Anzsi."

Gadzsi Gadzsijev négy fiatalt is magával vitt Ausztriába – a 65 esztendős szakember nem titkoltan azzal a szándékkal utaztatta csapatát edzőtáborba, hogy a tíznapos felkészülést követően hazatérve Oroszországba előrébb lépjen a tabellán. A mahacskalaiak a nyári szünetben az ötödik helyen állnak hazájuk bajnokságában.

Az Anzsi vezetőedzőjea Nemzeti Sportnak adott szombati exkluzív interjújában elmondta: noha eddig csupán DVD-felvételeken látta a 24 esztendős középpályás játékát, elméletben már megtalálta a helyét együttesében – ettől függetlenül a tréningeken néhány új dolgot mindenképpen szeretne kérni új labdarúgójától.

Címkék: Dzsudzsák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok