Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 28. 09:55, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Drogra cserélt ékszereket foglaltak le a rendőrök

Drogra cserélt ékszereket foglaltak le a rendőrök

A szentendrei nyomozók elfogtak egy 23 éves nőt, aki élettársa családjától lopott aranyat. Az ékszereket a gyanú szerint egy pomázi házaspárral üzletelve drogra cserélte.

Egy ideje már együtt élt párjával és annak családjával a 23 éves S. Anna, amikor 2021. április közepén úgy döntött, következő kábítószeradagjának árát a befogadó család ékszereiből biztosítja. Első bukásmentes sikerén felbuzdulva visszajárt az aranyakra, összesen 730 ezer forint értékű gyűrűt, karkötőt, órát, fülbevalót lopott, majd a zsákmányt egy pomázi házaspárhoz vitte. A valós értékének töredékét kínálták érte. Nem bánta, ám pénz helyett kábítószert kért cserébe, megkapta – a gyanú szerint – közölte a rendőrség.

Sokadik lopására fény derült, párja családja elzavarta, ő búcsúzóul még megtömte zsebét a maradék ékszerekkel.

A bűncselekmény a család feljelentése alapján jutott a rendőrség tudomására. A szentendrei nyomozók a napokban elfogták S. Annát, és a pomázi házaspárt is kérdőre vonták. Az ellopott ékszerek egy részét megtalálták és lefoglalták, azóta visszakerültek tulajdonosukhoz.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán S. Anna ellen négy rendbeli, folytatólagosan elkövetett lopás vétségének, a házaspár ellen pénzmosás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, mindhárman szabadlábon védekezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.