Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 27. 11:46, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

Dér Heninek az elmúlt hónapokban alig volt ideje a magánéletére. Minderre viszont nyomós oka volt.

A hétvégi fellépések mellett az első szólólemezére készülő énekesnő minden idejét a stúdióban töltötte annak érdekében, hogy tökéletes legyen az első albuma.

„A napokban kerül a boltokba az első Intro című saját albumom, amire már régóta vártam – kezdi Heni – szinte mindent ennek rendeltem alá az elmúlt hónapokban és ez igaz a magánéletemre is. A párommal nagyon kevés időt tudtam együtt tölteni. Este fáradtan értem haza, reggel pedig még aludtam, amikor ő munkába indult. Még szerencse, hogy a vőlegényem mindezt tolerálta és abban a reményben támogatott, hogy egyszer csak vége lesz ennek az időszaknak is.”

A fiatalok még Gábor szeptember eleji születésnapjának ünneplését is elnapolták. Heninek viszont egy kis lelkiismeret furdalása is volt ez miatt, ezért elhatározta, hogy két meglepetéssel is készül kedvesének.

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

„Nyíregyházára csaltam Gábort, ahol egy tandemugrást ajándékoztam neki, majd Egerszalókon a Mesés Shiraz Hotelben pihentünk egy kicsit romantikus körülmények között – mosolyog Heni, aki még azt is el tudta érni, hogy a szobába lépve Gábort egy üveg ház bora fogadja az ő szerelmes üzenetével. – Gábor, bár tagadja, de elérzékenyült.”

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

Az örökmozgó énekesnő és párja nem egy pihegős hétvégét töltött a magyar marokkóban, hanem aktívan kipróbáltak minden szolgáltatást, amivel részesei lehettek a mesés keletnek. A hammam béli szeánszok és masszázsok lettek az abszolút kedvencek, amin többször is részt vettek Heniék.

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

„Majdnem elaludtam, amikor a fűtött kőágyon masszíroztak egy óriási habpaplan alatt – veszi át a szót Vincze Gábor - megállt az idő körülöttünk. A masszőr hölgynek olyan erős keze volt, hogy minden izmomat kellően át tudta mozgatni. – nevet az egykori labdarúgó.

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

Heniéket teljesen elvarázsolta a mesés kelet és igazi hammam függők lettek igaz most a shisházást kihagytuk, de a marokkói mentateáról a világért sem mondtak volna le.

Dér Heni és párja imádja a mesés keletet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára