Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Hírek

2012. Január 15. 07:37, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Damut az orális szex mentheti meg

Damut az orális szex mentheti meg

Megdöbbentő dolgokról számolt be egy bennfentes a Damu ügy kapcsán. Mint kiderült, a pár az erőszakot megelőzően Tímea lakásán már szexelt - a lány beleegyezésével.

Meglepő, de az iratokból nyilvánvalóan kiderül, hogy Damu Roland és Palácsik Tímea kölcsönösen szerették volna, akkor már négy hónapja szünetelő kapcsolatukat felmelegíteni. Mint azt a StoryOnline egy bennfentestől megtudta, hogy mindez létre is jöjjön, az állítólagos erőszak napján a pár egy közös vacsorát beszélt meg. Mindennek nyoma is van, Damu ugyanis asztalt foglalt egy jó nevű étteremben. "Kora este érkezett meg Tímea lakásához, hogy elvigye őt az étterembe. A lány fehérneműben nyitott ajtót, és beinvitálta Rolandot saját otthonába." A történet folytatása eléggé 18 karikás, a pár ugyanis hamarosan a lány hálószobájában kötött ki, ruha nélkül, Damu pedig orálisan ki is elégítette Tímeát, majd közösülni kezdtek. A folytatás azonban rémálomba torkollott. Damunak állítólag bizonyítékai is vannak, hogy előző levelezéseikben, Tímea már korábban kérte, hogy a színész mutassa meg új otthonát. "Pár nappal azelőtt bérelt egy lakást a Kleopátra-házban, ami eléggé elit helynek számít. Tímea több levélben is jelezte, hogy szívesen megnézné a lakást. Éppen ezért taxiba ültek, és még a vacsora előtt megérkeztek ide, ahol Roland bemutatta a lányt a recepciósnak, és a wellnes részleg gondozójának is." A történet folytatásában Tímea aztán barátnőjéről kérdezte Damut a hatodik emeleti lakásban, aki őszintén bevallotta, hogy egy Regina nevű lány valóban jelen van életében. Palácsik ekkor tökön rúgta a színészt, aki lekevert neki egy pofont, mire a lány a kezében lévő pálinkás üveggel szerette volna leütni, ekkor kapott még egy pofont. "Ezen a ponton Damu nem túl szép szavakkal kitessékelte a lakásából. De a lány számon kérte, hogy fog hazajutni, ezért Roland hívott neki egy taxit, amit ki is fizetett." Tímea azonban elmenőben a két korábban bemutatott férfinak nem beszélt a nemi erőszakról, csak később, egy barátnőjével, majd egy külföldön tartózkodó barátjával folytatott beszélgetésben mondott ilyet. Utóbbi hívta ki a rendőrséget is. A tárgyalás következő szakaszára március 7-én kerül sor, és ezek az új, és igencsak meglepő bizonyítékok talán meglepő fordulatot is hozhatnak az ügyben!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.