Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 15. 07:37, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Damut az orális szex mentheti meg

Damut az orális szex mentheti meg

Megdöbbentő dolgokról számolt be egy bennfentes a Damu ügy kapcsán. Mint kiderült, a pár az erőszakot megelőzően Tímea lakásán már szexelt - a lány beleegyezésével.

Meglepő, de az iratokból nyilvánvalóan kiderül, hogy Damu Roland és Palácsik Tímea kölcsönösen szerették volna, akkor már négy hónapja szünetelő kapcsolatukat felmelegíteni. Mint azt a StoryOnline egy bennfentestől megtudta, hogy mindez létre is jöjjön, az állítólagos erőszak napján a pár egy közös vacsorát beszélt meg. Mindennek nyoma is van, Damu ugyanis asztalt foglalt egy jó nevű étteremben. "Kora este érkezett meg Tímea lakásához, hogy elvigye őt az étterembe. A lány fehérneműben nyitott ajtót, és beinvitálta Rolandot saját otthonába." A történet folytatása eléggé 18 karikás, a pár ugyanis hamarosan a lány hálószobájában kötött ki, ruha nélkül, Damu pedig orálisan ki is elégítette Tímeát, majd közösülni kezdtek. A folytatás azonban rémálomba torkollott. Damunak állítólag bizonyítékai is vannak, hogy előző levelezéseikben, Tímea már korábban kérte, hogy a színész mutassa meg új otthonát. "Pár nappal azelőtt bérelt egy lakást a Kleopátra-házban, ami eléggé elit helynek számít. Tímea több levélben is jelezte, hogy szívesen megnézné a lakást. Éppen ezért taxiba ültek, és még a vacsora előtt megérkeztek ide, ahol Roland bemutatta a lányt a recepciósnak, és a wellnes részleg gondozójának is." A történet folytatásában Tímea aztán barátnőjéről kérdezte Damut a hatodik emeleti lakásban, aki őszintén bevallotta, hogy egy Regina nevű lány valóban jelen van életében. Palácsik ekkor tökön rúgta a színészt, aki lekevert neki egy pofont, mire a lány a kezében lévő pálinkás üveggel szerette volna leütni, ekkor kapott még egy pofont. "Ezen a ponton Damu nem túl szép szavakkal kitessékelte a lakásából. De a lány számon kérte, hogy fog hazajutni, ezért Roland hívott neki egy taxit, amit ki is fizetett." Tímea azonban elmenőben a két korábban bemutatott férfinak nem beszélt a nemi erőszakról, csak később, egy barátnőjével, majd egy külföldön tartózkodó barátjával folytatott beszélgetésben mondott ilyet. Utóbbi hívta ki a rendőrséget is. A tárgyalás következő szakaszára március 7-én kerül sor, és ezek az új, és igencsak meglepő bizonyítékok talán meglepő fordulatot is hozhatnak az ügyben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.