Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2012. Január 08. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Damu Roland megússza a börtönt?

Damu Roland megússza a börtönt?

Március 7-re tűzték ki a várhatóan jogerős ítélethez vezető tárgyalást Damu Roland ügyében.

Az egykori sorozatsztárt első fokon hat év börtönbüntetésre és hat év közügyektől eltiltásra ítélték súlyos testi sértés kísérlete, személyi szabadság megsértése és erőszakos közösülés miatt. Emellett 1,2 milliós perköltség megfizetésére is kötelezték.

Damut tavalyelőtt jelentette fel volt menyasszonya, Palácsik Tímea nemi erőszak és testi sértés miatt. A színészt akkor őrizetbe vették, tíz napra előzetes letartóztatásba került, majd tárgyalások sora következett. Miután kis híján elájult az elsőfokú ítélet hallatán, a színész lecserélte ügyvédjét Stohl András védőjére, aki bizakodó.

- Úgy gondolom és remélem, hogy döntő fordulat lesz a március 7-i tárgyaláson. Nem hiszem, hogy az elsőfokú, súlyos ítéletet hatályában fent lehet tartani. Vagy felmentik Damu Rolandot, vagy az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezésével új eljárást rendelnek el - mondta az Új Ásznak dr. Ruttner György.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.